Mærket alle familier snakker om på festivalerne

z2

Når man er på festivaler, går snakker ret hurtigt, når man først møder andre børnefamilier. Her ender samtaleemnet tit på det populære danske brand: Done by Deer. Grunden til brandets store popularitet, er at de rammer plet hos de moderne børnefamilier.

Done by Deers brede kollektioner af legetøj, underholdning, sengetøj, pusleudstyr og møbler, gør brandet ideelt for samtlige børnefamilier, der elsker simpelt og lækkert design, samt flotte farver og mønstre.

Done by Deers grafiske kant, innovative design og moderne farver, går i hjerterne på danskerne, selv hos dem der endnu ikke har fået børn. Grundet deres flotte og tidløse design, kan adskillelige af Done by Deers produkter, også bruges af familier uden børn. Heriblandt finder man møbler, lamper, tæpper og opbevarings æsker og kurver. Dog er Done by Deers hovedkunder er børnefamilier, og det er børnene bestemt ikke kede af. Det store udvalg af forskellige produkter i alverdens farver egner sig til børn i alle aldre. Selv de halv store børn, kan have glæde af Done by Deers flotte produkter. De unikke opbevarings kurve ville passe perfekt på det moderne teenageværelse. Ligeledes ville et par tidløse stål hylder passe godt på både drenge og pige værelset.

Hvem er Done by Deer egentlig og hvad står de for?

Brandet Done by Deer er som tidligere skrevet, et dansk design firma, som blev grundlagt i 2014. Med over 10 år i modebranchen, ved de godt hvordan de tilfredsstiller kunderne. De seneste år har de designet moderne livsstils produkter til både store og små børnefamilier. Med deres store fokus på det danske og skandinaviske design, passer deres produkter nemt ind i stort set alle indretningsstile. Done by Deer er ideel til familier, der ønsker liv og spænding i hjemmet og samtidig ønsker at bibeholde en flot balance, når de udsmykker hjemmet og børneværelserne med flot dansk design.

Alle deres produkter er designet således at de overholder alle sikkerhedsstandarter, som EU har udskrevet. De stræber ligeledes efter et naturvenligt arbejdsmiljø, som også overholdes af deres samarbejdspartner. Børnene er fremtiden, så de skal helt sikkert forkæles med flotte og kreative produkter, der styrker kreativiteten.

Done by Deer har, mere eller mindre, alt en børnefamilie behøver. Alt lige fra spiseudstyr, puslemåtter, bamser, sengetøj, ammepuder og tæpper, til legetøj, møbler, reoler, opbevarings kurve, gynger og lamper. Ret ud sagt, perfekt til alle familier.