Glæd en du holder af med en smuk gave

z2

At give gave til en ny kæreste kan meget hurtigt gøre, at man bliver meget i tvivl. For at modtage og give gaver er noget, som man ofte har meget forskellige forhold til. Hvor nogle er vant til at komme fra familier, hvor man udelukkende giver en lille og symbolsk gave er der mange, som kommer fra familier hvor man giver store og kreative gaver. Det er altid en god ide at sørge for at vide lidt om hvad din kæreste er vant til inden du giver den første gave. Uanset om det er en stor eller lille gave bør du dog sørge for, at gaven er personlig således, at din kæreste føler, at det er netop til denne person, at du har udtænkt at give gaven.

Læg mærke til de små kommentarer

Den største fejl man kan begå når man skal give sin kæreste eller en anden, som man holder af, en god gave er, at man køber den i sidste øjeblik. For køber man den først i allersidste øjeblik vil man opleve, at man får svært ved at finde på hvad man skal give. I stedet bør man altid være på vagt og lægge mærke til de små kommentarer, som ens kæreste kommer med når man for eksempel ligger i sengen og snakker eller når man går en tur og vindueskigger.

Hvis din kæreste i en meget diskret og henkastet kommentar siger, at han altid godt har kunne lide lige netop denne type legetøjsfly bør man ikke blot sige okay, men i stedet gemme denne kommentar i hukommelsen. For selvom det er en lille kommentar kan det være en information, som du kan bruge til at give en personlig gave. Selvom der er lang tid til vedkommendes fødselsdag kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at gå ned i butikken kort tid efter og købe det pågældende legetøjsfly. For selvom du ved, at det er en slags drøm at have flyet og ikke noget, som vedkommende selv ville købe, så er det uden tvivl noget, som han vil blive glad for hvis selv han har nævnt det. Og det faktum, at du har husket den lille kommentar han kom med vil blot gøre, at han føler, at det er en endnu mere personlig gave du har givet ham.