Plaider er det vigtigste til festivalen

z2

Det er måske en overdrivelse. Men det er super vigtigt, at du får nogle plaider med til den kommende festival. Du vil nok først kende til vigtigheden af plaider, når du kommer af sted. Men du kan nok hurtigt komme på nogle situationer, hvor det ville være rigtig rart at have nogle plaider på sig. Så det er helt sikkert en god ide, hvis du allerede nu sørger for at få pakket nogle plaider ned. Hvis du ikke allerede har nogen, så må du hellere se at komme af sted til den nærmeste forhandler af dem. Så ved du i hvert fald, at du allerede har nogen klar. Det kan give noget ro i maven. Du er sikkert allerede rigtig spændt, så det er en god ide, at du allerede har styr på de ting, der skal med i den færdigpakkede taske – ud af den lange festivalliste.

Hvorfor er plaider så vigtige til en festival?

Måske kan du ikke helt se, hvorfor plaider skulle være vigtige for din næste festival. Men prøv at tænk på, at du konstant vil opholde dig udenfor. Så kan det til tider være rart, hvis du kan sætte dig ned til for eksempel en koncert med dit plaid. Det kan være rigtig irriterende, hvis man bliver nødt til at sætte sig ned på græsset, da det ikke er altid er det mest luksuriøse til en festival. Det kan godt blive ret griset. Her er er plaider langt bedre som et sæde ved diverse situationer. Det kan virkelig være en stor hjælp. Derfor kan du med fordel kigge dig efter nogle rigtig gode plaider.

Alle plaider er passende

Det hele kommer an på, hvor meget du vil bruge de plaider, du køber. Hvis du kun vil bruge plaider til at sidde på udenfor, så er det en fin ide, hvis du køber et lidt mere kraftigt et af slagsen. Så kan det måske holde til lidt mere, end hvis du køber et tyndt et. Men det kan også tænkes, at du gerne vil have nogle plaider, der kan bruges til, når du skal sove. Så er det jo egentlig også en rigtig fin ide, hvis du får købt et, der er lidt tykkere, hvis det nu bliver køligt. Det gode ved plaider er, at de heller ikke vil komme til at fylde så meget igen. Så de vil også være nemmer for dig at have med, selv om du har en masse at slæbe på i forvejen.