Husk beskyttelse på de danske festivaler

z2

Festivalsæsonen er over os, faktisk er de første allerede overstået i skrivende stund. Danmark er et af de lande med flest festivaler pr. indbygger, hvilket også afspejler sig i befolkningen, hvor næsten hver eneste dansker mindst har besøgt én festival i deres liv.

For at få en god festival er der som regel nogle ting der gerne skal være på plads inden man tager afsted. Det er at have et sted at sove, at have noget at drikke, og selvfølgelig at have sin adgangsbillet til festivalen. Hvad mange desværre overser er beskyttelse, nærmere beskyttelse under sex.

Når der er mange mennesker samlet på et område er der dømt til at opstå nogle romancer rundt omkring på pladsen, hvilket er helt normalt. Det gør desværre festivalerne til steder der er proppet med kønssygdomme og anden dårligdom, da man i sin rus glemmer at beskytte sig.

Endvidere kan det ødelægge hele festivalen, hvis man går rundt og er bekymret for om man er smittet med noget eller i værste fald gjort nogen gravid.

Det er heldigvis nemt at beskytte sig, og der findes i dag mange måder hvorpå det kan klares.

Kondom er sikkert, nemt og billigt

Den nemmeste måde at beskytte sig på, på festival er ved at bruge et sikkert kondom. Kondomet tages på før akten udføres og beskytter som det eneste mod kønssygdomme såvel som uønskede graviditeter.

Det vigtigste på festivalen er uden tvivl at beskytte mod kønssygdomme, hvilket andre former for prævention ikke formår at gøre. Hvis du er sammen med en fremmede har du ingen mulighed for at vide hvor mange de har været sammen med, og derfor er det umuligt at vurdere om personen kunne være smittet.

Kondomet er super billigt og skal selvfølgelig kun bruges i selve situationen. Du er derfor fri for at investere et kæmpe beløb i beskyttelsen, men bare købe en pakke og medbringe på festivalen.

Andre former for prævention kan bruges

Hvis man alene er bekymret for at gøre en pige gravid kan man sagtens benytte andre former for prævention, det er dog helt umuligt at fastslå hvorvidt pigen benytter sig af en form for prævention, da hun kan lyve og bedrage, hvilket man først ville opdage når det var for sent.

Brug derfor altid kun kondom på festivaler som prævention, da de er det eneste middel mod kønssygdomme såvel som uønskede graviditeter.