Brand din virksomhed på festival

z2

I løbet af sommer halvåret løber utallige festivaler af stablen i Danmark. Her kommer der titusindvis af glade festivalgæster. Disse festivalgæster er som udgangspunkt selskabeligt overrislet og i godt humør. Det gør at de budskaber de modtager vil blive absorberet uden skepsis og mere ufiltreret. Det giver dig en lang række muligheden som iværksætter for at brande dig.

Vis du er ung med de unge

En af fordelene ved at brande sig på en festival er at man viser man er ung med de unge. Det er uanset hvilken form for iværksætter man er, om man er webshopejer eller blogger. Her kan man nemt brande enten en selv eller ens brand.

Tænk kreativt og anderledes når du brander dig på festival

Der findes utallige måder at brande dig på, på festival. Alt fra de traditionelle med telte, stande og gænge reklameartikler til de mere utraditionelle. Ønsker du størst gennemslagskraft skal du bruge de utraditionelle måder at brande dig på.

Du kan eksempelvis vælge at uddele kondomer med logoer. Det er en sjov gimmick og du vil være det sidste modtageren tænker på inden de får en rigtig god oplevelse. Har du et brand med et sjovt logo er det oplagt at placere det på kondom-indpakningen evt. kombineret med sjovt slogan.

Hold konkurrencer for festivalgæsterne

En anden god måde at lave hype omring din person eller dit brand er ved at lave en festivalkonkurrence og sætte en dyrere gave på højkant. Det kan eksempelvis være en festivaltelefon såsom Nokia3310, som man udlodder til den heldige vinder. Her kan man tilmed også vælge at bryde bagsiden med sit firmalogo.

Lav en camp inspireret af dit brand

Nogle festivaler tillader ikke at man reklamerer direkte på campingpladsen, så undersøg nøje hvor meget du kan tillade dig inden du læser videre og går i gang med dette projekt. Tanken her at du lever dig ind i det univers dit brand befinder sig i og skaber det samme miljø i en camp på campingområdet. Det kan være ved udsmykningen, teltvalget, ved at have et minikøleskab til de øvrige campister med gratis promilleholdige væsker. Her er det kun fantasien, som sætter grænser. Men husk desto mere du skiller dig ud desto bedre vil du brande dig.

Så husk når du skal brande dig på en festival at tænke ud af boksen og sørg for dit bidrag er unikt og inspirerende.