Spar penge ved at leve et sundere liv

penge
z2

Sundt liv OG flere penge til sig selv i måneden?

Man skulle tro det var løgn, når man tænker på, hvor dyrt økologisk grønt kan være, men den er skam god nok. Det er muligt at leve et sundt liv, der samtidig kan hjælpe dig med at spare penge i hverdagen.

Læs med her, hvis det har interesse.

Brug e cigaret i stedet for

Det er lige meget, om du ryger til daglig eller blot er ’hygge-ryger’ og finder smøgerne frem til fest; rygning er usundt og slider helt vildt på økonomien. En lille pakke kan hurtigt koste det vide ud af øjnene og selv den billigste pakke koster omkring 50kr. Det kan hurtigt løbe op.

Hvis du her en dårlig vane med at ryge, bør du så absolut overveje at gå over til at bruge E væske i stedet for.

Du behøver ikke denne artikel for at fortælle dig, hvor farligt rygning af almindelige cigaretter er. Det fortæller siderne på cigaretpakken dig allerede rigeligt om.

damp

En el cigaret er dyrt køb et gå ud og forsøge sig med, men i det lange løb kan hurtigt komme til at spare penge, fordi du ikke længere vil have udgifterne til de almindelige smøger at tænke på.

Spis mindre og godt

Langt de fleste af os her dårlige vaner med at gå og småspise hele tiden. Når vi keder os, er triste til mode eller gerne vil forkæle os selv, finder vi hurtigt vej ud til køleskabet eller vores ‘hemmelige kammer’, så kan fortære en kæmpe plade chokolade.

Det er naturligvis ikke spor sundt – hverken fysisk eller mentalt – og du er meget bedre tjent ved at skille dig af med sådanne vaner.

 Prøv i så vid udstrækning at spise lidt, men godt. Det er det ordsprog, du bør leve efter; lidt men godt.

Man kan sagtens blive nem på ordentlig mad i god kvalitet, hvor der er noget gods i. Vælg mad med en masse fiber og protein. Dette er både det dybeste at spise samtidig med at det får dig til et føle dig mæt i meget længere tid.

Når du mærker den lille sult komme, vær da også bedre til at spørge dig, selv om du egentlig er sulten, om du mere er ‘sulten for sjov’. Ofte er man faktisk også tørstig, når man føler sig sulten og et stort glas vand kan ofte fjerne sulten helt.