Find det helt rigtige gear når du skal på festival

gear_til_festival
z2

Skal du på festival her til sommer? Så skal du sikre dig at du har det rette gear. Der er rigtig mange festivaler i Danmark, og forhåbentlig kommer vi til at kunne komme på dem her til sommer. Sker det, skal man til at finde telte og alt det andet grej igen. Hos festivalteltet.dk har vi alt hvad du behøver når du skal på festival. Eksempelvis har vi den klassiske festivalstol, som er super god til at sidde og slappe af i, mens man spiller ølbowling dagen lang. Den har kopholdere i armlænet, så man ikke vælter sin øl, hvilket er det værste der kan ske når man er på festival.

Slip for at skulle slå dit telt op!

På vores hjemmeside sælger vi det mest praktiske telt som der findes! Vi sælger nemlig et 3-4 personers pop up telt. Det er det perfekte telt til at bo sammen med en ven eller kæreste, da man stadig har plads til ens bagage. Udover det er det bare så tidskrævende når man skal sætte et telt op, alt dette slipper man for med et pop up telt. Man skal blot bruge 10 sekunder på at kaste teltet ud, og så slår det sig op af sig selv. Derfor skal du besøge os inden du skal på festival, da vi har konkurrencedygtige priser, og super høj kvalitet i vores produkter. Hos os kan du købe alt det som du har brug for, og det betyder at du ikke behøver at købe fra alle mulige forskellige steder. Vi sender det hele til dig i én forsendelse, som kommer indenfor 24-48 timer. Vi garanterer dig for du bliver glad for dine produkter, specielt vores BongZilla eller Klassisk ølbong er vores kunder ekstremt vilde med.