5 ting du ikke kan undvære, når du skal på festival

z2

Selvom det er vinter, er det slet ikke for tidligt at begynde og planlægge sommerens festivaler. Året der er gået, har ikke budt på mange musikalske oplevelser. Men med et håb om, at der er lys forude i forbindelse med den globale pandemi, der har hærget verden i år 2020, så kan det være, at der bliver givet grønt lys til afholdelse af festivaler igen allerede til sommer. Vælg din favoritdestination og gør tasken klar til afgang. Her får du 5 gode tips til must-haves, som du ikke kan undvære, når du pakker tasken og tager på festival.

Publikum til koncert

1. Billetter

Ja den giver næsten sig selv. Men festivalpladsen er lukket land, medmindre du har styr på din billet. De fleste har billetten liggende på mobilen. Men da man aldrig kan være sikker på, hvornår ens telefon løber tør for strøm på en festival, så er det en god idé også at medbringe en udskrevet version. Fyld din printer med HP printerpatroner og udskriv din adgangsbillet. 

2. Dåsemad

De fleste festivalpladser bugner af forskellige boder, der sælger mad af mange forskellige slags. Men skal du lige have en hurtig frokost eller skal du spare lidt på pengene, så er dåsemad i teltet uundværligt. En dåse tun, en bøtte mayonnaise og konservesmajs kan udgøre et udsøgt måltid, når du er på festival. 

Dåsemad

3. Tørshampoo

Brusebade er ikke altid det, man får mest af, når man er på festival. Sørg derfor for at pakke en god tørshampoo i din taske, så du ikke har behov for at vaske hår helt så tit, som du plejer. 

4. Solbriller

Et par store fede solbriller er helt uundværlige, når der står festival i kalenderen. Er der godt vejr er det selvfølgelig rart, at de beskytter dine øjne mod solen. Men de kan også være overordentligt smarte, hvis man ikke har tid til eller mulighed for at lægge en fin makeup. Eller hvis man har lidt tømmermænd og dermed poser under øjnene. Solbriller skjuler trætheden og giver dig i stedet et cool udseende.

Manicure

5. Falske negle

I mangel på brusebade og private badeværelser kan man godt blive en lille smule beskidt, når man er på festival. Et sæt falske negle med gellack giver et fint, rent udtryk, selvom der kan være en smule skidt under de rigtige negle under det kunstige lag. Snyd hvor du kan og gå i et timelangt bad, når du kommer hjem igen.