Skal du sikre dit festivalbrand?

z2

Har du et festivalbrand, som du gerne vil gøre unikt og videreudvikle? Hvis ja så bør du vide hvilke fordele det kan have for dit brand hvis du registrerer dit varemærke. Festival og musikbranchen, er uden tvivl en hård branche, og en branche hvor få slår igennem. Hvis du har arbejdet hårdt for at skabe et brand som du er stolt af, bør du ikke lade det være til rådighed for andre. Læs mere om varemærker og registrering af varemærker lige her. 

Måske har du i forvejen en idé om hvad et varemærke er, og du har helt sikkert skabt et brand baseret på varemærker som repræsenterer dit brand. Måske er du slet ikke klar over hvad et varemærke er, og hvis du nu tænker ”Hvad er et varemærke egentlig?” så får du lige en forklaring. 

Et varemærke er egentlig bare en form for mærke som du bruger til dit brand, som er helt unikt. Det er fx dit navn, dit logo og dit slogan. Varemærker er det som gør at kunder genkender dit brand, og ved lige præcis hvad det står for når de genkender dit varemærke. 

Et varemærke er fx dit slogan, dit logo eller dit navn. Foto: Unsplash

Derfor sikrer du dit brand ved at registrere

Hvis du har en række varemærker, som er tilknyttet dit brand, så er det helt sikkert at du ikke vil dele det med andre. Hvis du registrerer dit varemærke, behøver du slet ikke at dele med nogle. Du kan registrere dit varemærke hos nemrettighed.dk

Når du registrerer dit varemærke, får du eneret og goodwill rettigheder til dit varemærke. Det vil sige at du har juridisk gældende dokumentation for at du har ret til netop dette varemærke. Dette både hæver dit brands værdi i tilfælde af salg, skaber goodwill fordele, og sikrer dig hvis dit varemærke bliver krænket af en konkurrent.