Oplev Spanien i skønt lejet sommerhus

z2

Pønser I på at tage til Spanien, hvor der som regel er varme, sol og fine badestrande? Så kan det være svært at finde ud af, hvor man skal tage hen, i det der er så mange skønne steder. Måske er I vant til at søge mod sikre steder som solkystens Malaga eller hovedstaden Madrid, men denne gang ønsker at prøve noget unikt og autentisk? Så guider vi her til, hvor I kan tage hen, hvor der er sjæl, ånd og unikke oplevelser i vente. Hæng på og kom nærmere jeres næste ferie i lejet sommerhus. 

Tag hjemmet med til Spanien med et lejet sommerhus

Har I små børn, er der meget, der taler for, at de har brug for tryghed og stabile rammer, selvom I vælger at tage på ferie og være langt væk hjemmefra. Her kan et hotelværelse godt virke både begrænsende og utrygt, fordi det er meget lidt plads og meget formelt. Her kan det være langt hyggeligere at leje et sommerhus i Spanien, hvor I stadigvæk kan have jeres egne rutiner med, såsom at lave mad i eget køkken, børnene kan have deres eget børneværelse og der er en have, hvor I kan sole jer, børnene kan lege og I kan holde fint opsyn med børnene, uden at der er andre feriegæster, der bliver forstyrret og som I bliver forstyrret af. Er I interesserede i at se jeres muligheder helt konkret og lave nogle søgninger på steder i Spanien, så klik dig over på hjemmesiden og prøv deres online bookingkalender. 

Bo i lejet sommerhus i Valencia, en overset perle ved Middelhavet

Har I som sagt brug for at prøve noget, der er unikt og en overset perle i Spanien, anbefaler vi Valencia, der ligger skønt og smukt ud til Middelhavet. Her er der masser at se og opleve, blandt andet de store brede sandstrande ved Malvarossa, hvor der er restauranter og barer samt skønne legepladser. Restauranterne byder på de verdensberømte paellaer og andre fiskeretter, der er kendt for regionen, hvor der typisk er gule ris i. 

Ønsker I at opleve, hvor risene bliver dyrket, kan I med fordel tage til La Albufera, som ligger lige syd for Valencia by, hvor der dyrkes ris, sejles på søer og der er et hav af skønne ris-restauranter. Det er dette område, hvor paellaen stammer fra, og I kan booke en sejltur på en af de inddæmmede søer, spise risretter på en af restauranterne og nyde det opdyrkede rismark område, der er ganske unikt for Spanien.