Sådan får du optimal sikkerhed i hjemmet

z2

Har du lige købt et håndværkertilbud, har et eksisterende hjem, der har mange år på bagen eller lige erhvervet dig et skønt sommerhus, kan der være mange steder, hvor hjemmets sikkerhed ikke ligefrem er i top. Det kan være, at der ikke er blevet gennemgået en tilstandsrapport, fordi det er en landbrugsejendom, eller det kan være, at du har boet i det samme hus i mange årtier, og derfor er sikkerheden blevet out datet. Her ser vi nærmere på, hvordan du kan opnå optimal sikkerhed i hjemmet, så læs med her og bliv mere sikker i din hverdag. 

Udskift stikkontakterne

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at udskifte en stikkontakt, men sagen er, at det ikke er noget, som du selv må ligge og rode med. Dette skal en professionel elektriker udføre, hvilket Fjordens El nemt og sikkert gør, og der er endda fuld gennemsigtighed i forhold til prisen. På deres hjemmeside kan du se, hvad det koster at få udskiftet 10 eller 20 stikkontakter inklusiv arbejdsløn, moms og materialer. På denne måde kan du føle dig tryg ved at få det udført, og på forhånd vide, hvad det kommer til at koste. En stikkontakt er både pænere i nutidens design, hvid og enkel, samt opfylder alle de sikkerhedskrav, der er til en sådan. 

Få tæpper med skridsikkert underlag

Har du løse tæpper liggende i lejligheden eller i huset, kan de udløse unødige skrid og fald, når du går på dem. Det kan jo være nok så hyggeligt med tæpper, de skaber en rar og tryg atmosfære, men kan samtidig gøre, at du glider i dem og falder. Derfor er det bedst at få lagt nogle, der har et skridsikkert underlag, så de ligger ordentligt fast. De kan fås med skridsikre gummidupper, der hager sig fast til gulvet, og dette kan fås både til køkkenet, entreen, soveværelset og stuerne. Har du også bademåtter i badeværelset, findes der også her skridsikre versioner, der er endnu vigtigere, fordi der her også er glat fra vand på gulvet. 

Hav et natlys 

Hvis du er en af de mennesker, der står op om natten for at gå på toilettet eller drikke væske i køkkenet, kan du nemt støde ind ting, falde, glide eller andet, hvis du gør det i mørke. Derfor er en natlampe, der lyser med et svagt lys hele natten en god ide. Den baner vejen for dig, så du trygt og sikkert kan gå rundt i mørket, uden det koster på sikkerheden.