Kjolerne alle til festivalerne taler om

z2

Sommertid er kjoletid og sommetid er festivaltid. Det føles fantastisk, når solen skinner og man går rundt i en fed kjole, mens man er på vej til koncert på en af årets mange festivaler. Når vinteren er ovre, kan man endelig have bare ben og bare nyde den frihed, det giver, at gå med kjoler. Der er mange forskellige former for kjoler, og dit valg skal afhænge af din stil, vejret og hvilken festival du er til. Der er dog ingen tvivl om, at sæsonen byder på nogle rigtigt lækre kjoler fra blandt andre Max Mara, By Malene Birger, Valentino og Boss Women. Med kjoler fra disse brands er det næsten umuligt at gå galt i byen – eller på festivalen.

Kjoler og klassikere

Der er evige klassikere inden for kjoler, som eksempelvis den lille sorte, der ikke længere bare hører til ved et cocktail selskab. Den lille sorte er blevet fortolket og genfortolket utallige gange, og den findes i et hav af varianter med stropper, ærmer, flæser, lige snit, skråt snit, slids og meget andet. Både Max Mara og Boss Women har nogle elegante varianter af den lille sorte på deres repertoire i denne sæson. Hvis du ikke er til klassikere, er der nu også råd at hente. En af de trends, som virkeligt har sat sig fast de senere år, er kjoler med halvlange ærmer. Det gælder både kjoler i et traditionelt feminint snit og de mere kantede, drengede kjoler fra blandt andet Max Mara.

Farver og brogede kjoler

Efter mange år, hvor sort var det eneste sort, er farver og mønstre begyndt at vinde indpas i modebilledet. Du kan blandt andet se det hos Valentino, der har lavet en kort lille gul sag. Sand Women har også flere mønstrede og brogede modeller denne sæson. Der skal ske noget, og det må gerne se festligt ud, når man går med kjole. Du kan købe kjoler i mange forskellige kvaliteter, og det er primært et spørgsmål om smag, hvad du vælger. Nogle mennesker sværger til bomuld, hvor andre altid går med silke og atter andre vælger uldne kvaliteter. Der er en – eller flere – kjoler til os allesammen, det er bare et spørgsmål om at finde dem. Det er skønt at gå med kjole. Find den rigtige kjole til sommerens fester og festivaler, skil dig ud og nyd sommersolen og de lyse nætter hos Flot i Roskilde.